HDO Groep B.V. is de aannemer uit Haarlem e.o, als het gaat om het plaatsen van een dakopbouw. Wij zijn in staat om een opbouw binnen een dag wind en water dicht te plaatsen. De HSB (hout skelet bouw) elementen van een opbouw worden hiervoor vooraf in onze werkplaats grotendeels vervaardigd (prefab). Vervolgens is er tussen de 3 en 6 weken nodig om de binnenkant van de opbouw af te maken. Mocht u een volledige verbouwing willen van uw woning in combinatie met een dakopbouw dan is Haarlemdakopbouw u als aannemer ook graag van dienst.

Steden waar wij bouwen

Haarlem, Beverwijk, IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Almere, Spaarndam, Bloemendaal, Overveen, Den Haag,  Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Driehuis, Velsesbroek, Amersfoort, Velsen, Velsen-Noord, Halfweg,  Utrecht, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwanenburg, Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp, Cruquius, Zwaanshoek, Bennebroek, Haarlemmermeer, Zaanstad, Zaandam, Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Heemskerk, Wijk aan Zee, Oostzaan.

Bekijk ons werk in Haarlem en Omgeving

HDO Groep B.V. is zeer actief in Haarlem en omstreken. Op deze pagina vindt u een kaartje met daarop al onze opgeleverde dakopbouwen. Naast een geografisch overzicht vindt u over elke geplaatste dakopbouw specifieke informatie.

Meer over HDO Groep B.V.

Lees hier meer over ons en bekijk ook eens het onderstaande filmpje over onze werkwijze.