De specialist in dakopbouw?

Hoe dat zit, lees je in dit artikel.

Dé specialist in Dakopbouw

Vanaf het eerste moment van het bestaan van ons bedrijf zijn wij 100% bezig geweest met het prefab fabriceren en plaatsen van dakopbouwen. Het maken van deze specifieke productkeuze leidt ertoe dat wij altijd met volledige aandacht werken aan dakopbouwen. De focus op dit enkele product, en alles wat ervoor nodig is om kwalitatief goede dakopbouwen te kunnen leveren heeft geleid tot veel vakspecialistische kennis en echt specialistisch vakmanschap. Al onze processen, van aanvraag tot aan de oplevering van de dakopbouw, zijn puur en alleen vormgegeven en ingericht op verkoop, productie en plaatsing van dakopbouw. Dat is waarom wij specialist in dakopbouw zijn.

 

Uiteraard betekent specialisme meer dan 100% focus en aandacht. Zo zijn onze medewerkers ieder voor zich specialist in wat zij doen. Op kantoor, in de prefab productie, en op locatie waar de dakopbouwen geplaatst en afgewerkt worden. Wanneer u met ons werkt zult u het al snel doorhebben: iedereen bij HDO Groep B.V. heeft zijn rol en specifieke taken. En daar in uitblinken is ieder zijn doel. Om ervoor te zorgen dat we weten waar we over praten wordt er geschoold en opgeleid. Daarnaast wordt er altijd ingezet op innovatie om te kijken of processen nog beter en efficiënter kunnen om een beter eindresultaat te bereiken.

 

Bekijk deze serie op YouTube eens, waarin onze specialisten zelf aan het woord komen en laten zien waar zij op dagelijkse basis mee bezig zijn.

Over HDO Groep B.V.

HDO Groep B.V. is opgericht met het idee dat iedereen op transparante en vakkundige wijze zijn huis moet kunnen uitbreiden met een extra verdieping. Toen wij 8 jaar geleden begonnen met HDO Groep B.V. zagen wij dat op het vlak van transparantie en innovatie nog veel winst te behalen viel in de branche. Nu acht jaar later kunnen wij zeggen dat wij een innovatief product hebben ontwikkeld waarvan er al vele zijn geplaatst op bestaande woningen. Wij zijn hier als marktleider erg trots op.

Wij zijn in staat om een compleet nieuwe verdieping in één dag te plaatsen op een bestaande woning. De prefab elementen van de opbouw worden hiervoor vooraf in onze fabriek vervaardigd. Afhankelijk van het door de opdrachtgever bepaalde afwerkingsniveau duurt de afbouw aan de binnenzijde c.a. 2 tot 4 weken.

Oké, leg eens uit

0
+
Geplaatste dakopbouwen
0
+M²
Extra woonruimte