Zeer tevreden goede planning en heel blij met me nieuwe verdieping.

Ronald Ruygh – Haarlem

Iets meer dan een jaar geleden zijn wij in zee gegaan met Haarlem dakopbouw. Wij hebben hun alles van A tot Z laten regelen zoals vergunning aanvraag, bouwtekening en alles wat erbij komt kijken. Vanaf het begin werden wij er erg bij het proces betrokken en als wij vragen hadden kwam er ook gelijk een heldere uitleg/reactie. Nadat alle voorbereidingen gedaan waren was er op locatie in Beverwijk nog een overleg om de laatste punten op de i te zetten. Enige tijd later was onze prefab opbouw klaar en zijn wij nogmaals uitgenodigd op locatie. Hier kregen wij een uitgebreide rondleiding en uiteraard onze opbouw te zien. Dit was echt ontzettend leuk om mee te maken. De week erna kwamen er meerdere vrachtwagens de straat in en ging alles echt heel snel. Einde van de dag was de straat weer leeg en stond de opbouw er op. Alles is volgens afspraak gegaan en de jongens van Haarlem dakopbouw werken zeer professioneel en zijn ontzettend aardig. Uiteraard waren er wat kleine dingen die anders verliepen maar met 1 telefoontje naar de projectleider Mike werd dit direct opgepakt en opgelost. Kort samengevat is Haarlem dakopbouw absoluut aan te raden. Inmiddels hebben een aantal buren van ons ook een offerte aangevraagd bij Haarlem dakopbouw.

Gerard – Almere

Ik ben erg tevreden met het verloop van het hele traject, van ontwerp tot en met oplevering. Heldere communicatie, leuk team en nette werkwijze.

Marloes – Haarlem

Keurig werk geleverd, echte vakmannen en hele strakke planning. Ik zou ze zo opnieuw voor een project aannemen.

Anoniem – Aerdenhout

Bij deze wil ik als architect, voor het door jullie volbrachte werk in/op de Krulslaplantsoen 18 te Amsterdam, mijn waardering uitspreken. Na het aanvragen van de offerte middels de door mijn bureau opgezette en ingediende plannen voor het maken van een dakopbouw, is door Haarlem Dakopbouw op bijzondere en passende wijze dit werk volbracht. Chapeau voor alle medewerkers van dit bijzondere Bouwbedrijf welke betrokken zijn geweest bij voornoemde project! We blijven jullie volgen en mocht er zich een nieuwe klant bij ons aanmelden dan weten wij jullie zeker te vinden. Wij wensen jullie veel werkplezier en gaan elkaar zien.

Gijs van Thienen, Architect BNA – Amsterdam

Professioneel, vriendelijk, razendsnel en toch kwaliteit. Geweldige gasten en geen vraag is te gek! Wij zijn fan voor het leven!

Emile van Thienen – Amsterdam

Heel prettige en betrouwbare vaklui. Alles perfect volgens schema opgeleverd, en een prima communicatie met kantoor. OK, is duurder dan sommige anderen, maar binnen 1 dag het dak waterdicht en geen sores is ook veel waard. Aanrader.

Eef van Duren – Haarlem

Zeer prettige communicatie. Duidelijke offerte waardoor geen verrassingen, vriendelijk personeel, netheid en oog voor detail. Zou ik de diensten aanraden bij een ander: ja. Zou ik in de toekomst nogmaals gebruik maken van Haarlem Dakopbouw: ja.

Steven – Haarlem

Uitstekend bedrijf met goede ploeg mensen. Communiceert prima en komt gemaakte afspraken na. Het was een prettige samenwerking.

Anoniem – Amsterdam

Binnen 3 weken een complete dakopbouw gerealiseerd via HDO. Kan niet meer zeggen dan topbedrijf, van A tot Z alles geregeld, bouwtekeningen, vergunning, afwerking alles. Goeie communicatie, wordt goed meegedacht aardige gasten :). Het is dat we niet nog een dakopbouw nodig hebben anders zouden we ze zo weer inhuren.

Familie Schmidt – Amsterdam