Zeer tevreden goede planning en heel blij met me nieuwe verdieping.

Ronald Ruygh – Haarlem

Ik ben erg tevreden met het verloop van het hele traject, van ontwerp tot en met oplevering. Heldere communicatie, leuk team en nette werkwijze.

Marloes – Haarlem

Keurig werk geleverd, echte vakmannen en hele strakke planning. Ik zou ze zo opnieuw voor een project aannemen.

Anoniem – Aerdenhout

Professioneel, vriendelijk, razendsnel en toch kwaliteit. Geweldige gasten en geen vraag is te gek! Wij zijn fan voor het leven!

Emile van Thienen – Amsterdam

Heel prettige en betrouwbare vaklui. Alles perfect volgens schema opgeleverd, en een prima communicatie met kantoor. OK, is duurder dan sommige anderen, maar binnen 1 dag het dak waterdicht en geen sores is ook veel waard. Aanrader.

Eef van Duren – Haarlem

Zeer prettige communicatie. Duidelijke offerte waardoor geen verrassingen, vriendelijk personeel, netheid en oog voor detail. Zou ik de diensten aanraden bij een ander: ja. Zou ik in de toekomst nogmaals gebruik maken van Haarlem Dakopbouw: ja.

Steven – Haarlem

Uitstekend bedrijf met goede ploeg mensen. Communiceert prima en komt gemaakte afspraken na. Het was een prettige samenwerking.

Anoniem – Amsterdam

Binnen 3 weken een complete dakopbouw gerealiseerd via HDO. Kan niet meer zeggen dan topbedrijf, van A tot Z alles geregeld, bouwtekeningen, vergunning, afwerking alles. Goeie communicatie, wordt goed meegedacht aardige gasten :). Het is dat we niet nog een dakopbouw nodig hebben anders zouden we ze zo weer inhuren.

Familie Schmidt – Amsterdam

Wij zijn ontzettend tevreden en zouden het zo weer overdoen, samen met jullie. Bedankt!

Fam. Sepp-Kruize – Haarlem

Leuk team, werkt prettig samen. Was fijn voor ons, maar dit viel buitenstaanders ook op. Een dakopbouw is genoeg maar anders zouden we zo weer met jullie in zee gaan.

I. Seijkens – Haarlem