Als machinaal houtbewerker zorg je voor de machinale bewerking van houtwerk. Je bedient onze CNC- en andere zaagmachines. Met behulp van de aangeleverde BTL-bestanden (Hmz4) en Nstx-bestanden (voor de CNC) produceer je houtwerk in de vorm van plaatmateriaal en balken voor constructies zoals vloeren, daken, op- en aanbouwen. Met de door jouw verzorgde productie zet je alles klaar voor je collega timmerlieden die de HSB-elementen assembleren en verder aftimmeren.

 

Werkzaamheden

 • Het bedienen van de zaagmachine (HMZ4);
 • Het bedienen van de CNC-machine (SCM);
 • Sorteren en klaarleggen van bouwmaterialen;
 • Logistieke werkzaamheden in de fabriek en op het terrein van HDO;
 • Continue meedenken om het proces te verbeteren.

 

De baan met de beste extra’s

Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de beste extra’s zoals:

 • Gratis gym
 • Toffe uitjes & borrels
 • Gezellig team

Reageer direct

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Functie eisen

Het begint wat ons betreft bij een goede motivatie en een proactieve instelling. We vragen een aantal jaren relevante werkervaring met het aansturen van (vergelijkbare) machines. Bij voorkeur heb je een MBO-2 diploma Machinaal Houtbewerker of andere relevante opleiding of training. Je wilt net als je collega’s goede kwaliteit leveren, werkt netjes, zelfstandig en bent communicatief vaardig.

Je bent 40 uur beschikbaar en indien nodig bereid wisselende diensten te draaien.
Je spreekt goed Nederlands of Engels en woont bij voorkeur binnen straal van 10 kilometer van Beverwijk. Je hebt een geldige VCA. BHV, heftruckcertificaat en rijbewijs BE zijn een pré.

 

Cultuur

Wij maken mooie projecten met gemotiveerde mensen. Binnen HDO Groep heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. Met regelmaat worden er activiteiten en uitjes georganiseerd om naast hard te werken ook samen te ontspannen. Wij hebben een sportschool mét personal trainer waarvan je kosteloos gebruik kunt maken. Als medewerker van HDO Groep kun je ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om voor jou een fijne en uitdagende werkplek te creëren.

 

Wij bieden

We geven je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Bovendien houden we rekening met jou wensen, talenten en ambities. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Je krijgt een fijne werkplek binnen een groeiende en stabiele organisatie. Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren? Reageer direct en bouw met ons aan de toekomst!

Jelle de Vlas - HR manager Haarlem Dakopbouw

Gelijk even bellen of een berichtje sturen?
Neem contact op met Jelle: 06 39 18 64 09

Solliciteer direct

 • Hidden
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.