Minimale overlast op locatie?

Hoe dat zit, lees je in dit artikel.

Minimale overlast op locatie

Wij produceren uw dakopbouw prefab. Het grote voordeel is dat het de werkzaamheden bij u op het dak, en de overlast die u daarvan kunt ondervinden, worden gereduceerd tot op een minimum. Hoe het precies zit leggen we graag uit in dit artikel.

 

Het prefab bouwen van de dakopbouw betekent dat de dakopbouw grotendeels bij ons in de fabriek gemaakt wordt. Veel van de werkzaamheden vinden dus niet bij u op het dak plaats, maar bij ons. Daar heeft u dus helemaal geen last van. Onze prefab dakopbouwen bestaan uit verschillende elementen: wanden, vloer- en dakelementen. Deze elementen worden voorzien van isolatie en folies en een bepaalde afwerking aan de buitenzijde. Denk bijvoorbeeld aan de dakpannen of zoals op de onderstaande foto kunststof leien. Ook kozijnen, eventuele dakkapellen en de beglazing worden van te voren in de elementen geplaatst. Zodra wij in de fabriek klaar zijn worden alle elementen naar uw woning getransporteerd. Daar wordt alles in een dag op uw dak geplaatst.

Zodra de elementen op het dak staan worden ze direct waterdicht met elkaar verbonden door middel van dakbedekking. Nog dezelfde dag gaat ons team van start met het afwerken.

Het traditioneel bouwen van een dakopbouw (dus niet zoals wij werken) betekent dat alle bouwmaterialen op het dak worden gezet en dat daar dan de hele dakopbouw wordt gemaakt. Met die methode kunnen de werkzaamheden op uw dak zomaar vier weken in beslag nemen voor het casco. En dan moet daarna de afbouw en de afwerking ook nog gebeuren. Met onze prefab bouwmethode ziet u ons eigenlijk pas, als de plaatsing en afwerking van start gaan. Dit scheelt een hoop overlast bij u thuis.

Over HDO Groep B.V.

HDO Groep B.V. is opgericht met het idee dat iedereen op transparante en vakkundige wijze zijn huis moet kunnen uitbreiden met een extra verdieping. Toen wij 8 jaar geleden begonnen met HDO Groep B.V. zagen wij dat op het vlak van transparantie en innovatie nog veel winst te behalen viel in de branche. Nu acht jaar later kunnen wij zeggen dat wij een innovatief product hebben ontwikkeld waarvan er al vele zijn geplaatst op bestaande woningen. Wij zijn hier als marktleider erg trots op.

Wij zijn in staat om een compleet nieuwe verdieping in één dag te plaatsen op een bestaande woning. De prefab elementen van de opbouw worden hiervoor vooraf in onze fabriek vervaardigd. Afhankelijk van het door de opdrachtgever bepaalde afwerkingsniveau duurt de afbouw aan de binnenzijde c.a. 2 tot 4 weken.

Oké, leg eens uit

0
+
Geplaatste dakopbouwen
0
+M²
Extra woonruimte