[CP_CALCULATED_FIELDS id=”7″]

Zo werkt het

Met deze handige tool kunt u direct zelf de kosten voor een casco dakopbouw op uw woning berekenen.

Stap 1: Kies een model: 70 graden, 45 graden, recht of overig

Stap 2: Vul de diepte- en breedte maten van uw woning in.

Stap 3: Klik op ‘Bereken prijs’. U ontvangt direct een prijs voor een casco dakopbouw op uw woning.

Let op: Mocht uw woning afwijken van een minimale lengte van 4 meter en een maximale lengte van 8 meter, dan adviseren wij om contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Afwerking dakopbouw

Indien u de afwerking, zoals het stucen van wanden, het aanleggen van elektriciteit of plaatsen van een badkamer ook uit handen wilt geven, dan is dat mogelijk. We komen graag langs om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Casco prijzen

De berekende prijzen op deze website zijn cascoprijzen. Dit betekent dat kosten voor het aftimmeren, plaatsen van radiatoren, aanleg elektra etc. nog niet zijn meegerekend. En indien uw woning breder is dan zes meter, dan gelden er ook andere tarieven. Indien u een offerte wenst waarin specifieke afwerking is meegenomen dan maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat.

Diverse modellen dakopbouw

Het rechte model dakopbouw is samen met de 45 en 70 graden modellen veel voorkomend. Maar uiteraard zijn er naast deze modellen nog vele andere mogelijkheden voor een extra verdieping op uw woning. Ook deze modellen kunnen wij met behulp van onze vaste technische tekenaar en eventueel architect realiseren.

Offerte op maat

Om tot een specifieke prijs te komen waarin ook uw wensen met betrekking tot het afbouwen worden meegenomen, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om een offerte te maken.

[button_small link=”https://hdo-groep.nl/index.php/contact-offerte/” target=”_blank”]Contact & Offerte[/button_small]

Oops...
Slider with alias Dakopbouwen not found.