Bouwen met aandacht

HDO Groep is specialist in prefab houtskeletbouw elementen & constructies. U kunt bij ons terecht voor volledige BIM-engineering, en productie van uw projecten. We leveren grootzakelijk seriematig prefab houtskeletbouw elementen en constructies, en voor de particulier casco prefab dakopbouw en volledig afgewerkte woning aanbouw. Ook verzorgen we prefab optopping op gebouwen voor corporaties, VvE’s en andere gebouweigenaren.
Seriematig prefab houtskeletbouw
HDO Groep is meedenkend productiepartner van uw bouwprojecten. Onze 4000 m2 productiefaciliteit is uitgerust met innovatieve en de meest moderne computergestuurde prefab productietechnologie. Met HDO Groep als uw prefab productiepartner bent u verzekerd van hoogwaardige prefab houtskeletbouw.
Dakopbouw & Woning aanbouw
Met de HDO Groep bouwen we prefab voor particulieren om het maximale uit hun woning te halen. We doen dit met prefab casco dakopbouwen en volledig afgewerkte prefab aanbouwen. Naast onze specialistische kennis met betrekking tot prefab bouwen, onderscheiden we ons met volledig transparante offertes en duidelijke communicatie.
Optopping
HDO Groep biedt corporaties, VvE’s en andere gebouweigenaren de uitgelezen kans om extra ruimte aan bestaande gebouwen toe te voegen. Het prefab optoppen van bestaande bouw is het antwoord op schaarse bouwgrond en woningnood.