Ruime garantie-voorwaarden

Wij leggen u in dit artikel uit wat dit precies betekent.

Altijd een duidelijke en snelle oplossing

 

Toen HDO Groep B.V. in 2012 werd opgericht, werden er vanaf het begin af aan drie principes gehanteerd: Transparantie, vakmanschap en heldere afspraken. Ook nu gelden ze nog als de belangrijkste pijlers binnen de organisatie. Onder de laatste, heldere afspraken, scharen we een hele hoop. Van een goede begrijpelijke offerte tot aan een planning waar je van op aan kunt. Maar ook na het plaatsen van de dakopbouw lopen de heldere afspraken bij ons door. Zo zijn onze garantievoorwaarden duidelijk en ruim opgezet zodat er in geval van problemen een duidelijke en snelle oplossing is.

Verantwoordelijk en bereikbaar

 

Garantie komt natuurlijk pas ter sprake indien er een probleem ontstaat. Laten we voorop stellen dat wij er natuurlijk alles aan doen om problemen te voorkomen. Maar we zouden niet eerlijk zijn als we zeggen dat er nooit iets fout kan gaan. De belangrijke vraag die je een aannemer kunt stellen is echter: hoe ga je met eventuele problemen om? Indien er onverhoopt iets niet volgens plan verloopt, of als er problemen ontstaan met materiaal of geleverd werk, dan zullen wij ervoor zorgen dat het wordt opgelost. Hiervoor bieden wij ruime garantie.

Als er iets aan de hand is, zullen we samen kijken naar de oorzaak van de problemen. Als dit inderdaad te wijten is aan de kwaliteit van ons werk, of gebruikte materialen dan zijn wij hiervoor verzekerd en lossen we het zo snel mogelijk op. Standaard bieden we garantietermijnen waarvan de lengte afhankelijk is van de categorie/materiaal. Hieronder ziet u de standaard garantietermijnen per categorie:

  • 10 jaar op dakbedekking

  • 10 jaar op isolatie glas exclusief thermische breuk

  • 10 jaar op gevelbekleding

  • 10 jaar op constructie

  • 10 jaar op kunststof kozijnen

  • 3 jaar hang- en sluitwerk (van kozijn)

  • 5 jaar op houten kozijnen

Mochten de bovenstaande termijnen niet toereikend zijn, of er gebeurt iets anders wat niet binnen deze categorieën past dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar. We zullen zo goed mogelijk proberen uit te zoeken wat er aan de hand is, en hoe het op te lossen is.

Oké, leg eens uit

0
+
Geplaatste dakopbouwen
0
+M²
Extra woonruimte