Als Timmerman bij HDO Groep B.V. plaats je prefab elementen en voer je allround timmerwerkzaamheden uit. We zijn de specialist in prefab HSB bouw. We bouwen snel en efficiënt. Voor jou als Timmerman betekent dit dus andere werkzaamheden dan dat je als ‘traditionele Timmerman’ zou hebben. Die traditionele Timmerman neemt alle materialen èn gereedschappen mee naar het project en bouwt op locatie maatwerk. Als Timmerman bij ons werken je anders. We denken en werken meer vooruit, met de nieuwste technologie en techniek, bereiden goed voor en werken volgens een beproefde en succesvolle methode.

Als timmerman bij HDO ben je belangrijk in het team en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze werkwijze. Je werk zelfstandig aan projecten en hebt de capaciteit om de vakkennis over te dragen aan jongere (leerling) timmerman collega’s.

De baan met de beste extra’s

Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de beste extra’s zoals:

 • Gratis gym
 • Toffe uitjes & borrels
 • Gezellig team

Reageer direct

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

HDO Groep B.V.

HDO Groep B.V. is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

Cultuur

Wij maken mooie projecten met leuke mensen. We luisteren naar elkaar om te begrijpen en continue te verbeteren. Binnen HDO Groep B.V. heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. Met regelmaat worden er activiteiten en uitjes georganiseerd om naast hard te werken ook samen te ontspannen. Als medewerker van HDO Groep B.V. kun je ervan uit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een fijne en uitdagende werkplek te creëren.


Wij bieden

We geven je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Bovendien houden we rekening met jou wensen, mogelijkheden en ambities. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Je krijgt een fijne werkplek binnen een groeiende en stabiele organisatie. Zin in? Mail of bel en kom even langs om een eerste indruk op te doen!

Jelle de Vlas - HR manager Haarlem Dakopbouw

Gelijk even bellen of een berichtje sturen?
Neem contact op met Jelle: 06 39 18 64 09

Solliciteer direct

 • Hidden
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.