HDO Groep B.V.
HDO Groep is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur
Wij maken mooie projecten met leuke mensen. Binnen HDO heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. De meeste medewerkers werken sinds de start of reeds een aantal jaren samen, met een grote betrokkenheid tot gevolg. Als medewerker van HDO kun je er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een leuke en uitdagende werkplek te creëren.


De functie
Je werkt samen met je collega’s in teamverband aan projecten. De projecten verschillen, afhankelijk van de wensen van de klant, qua grootte en complexiteit. De ene week ben je druk met een relatief kleine casco dakopbouw, de andere week werk je aan een grote renovatie waarin 4 woningen worden verbouwd tot 12 appartementen.

 

Werkzaamheden
Als Werkplaats Timmerman ben je actief in onze professionele timmerfabriek in Beverwijk. Hier worden de prefab elementen gefabriceerd en afhankelijk van het project casco, gedeeltelijk òf volledig door jou en je collega’s afgewerkt. Op basis van de technische tekeningen stel je de verschillende HSB elementen samen, plaatst je kozijnen, deuren en ramen, breng je gevelbekleding – en zink aan waar nodig, plaats je (sier)lijsten en werk je dakkapellen af. Je bent een aanpakker, maar je blijft ook nauwkeurig werken met oog voor detail. Dit doe je samen met een team van enthousiaste collega’s.

 

Functie eisen
Het begint wat ons betreft bij een goede motivatie en een proactieve instelling. We vragen een aantal jaren relevante werkervaring. Je wilt net als je collega’s goede kwaliteit leveren, werkt netjes en bent communicatief vaardig. Je spreekt goed Nederlands of Engels en woont binnen straal van 10 kilometer van Beverwijk. Rijbewijs B, BHV en een geldig VCA certificaat zijn een pré.

 

Wij bieden
We geven je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Bovendien houden we rekening met jouw wensen, mogelijkheden en ambities. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Je krijgt een fijne werkplek binnen een groeiende en stabiele organisatie. Groei jij met ons mee?

 

Interesse
Heb je vragen, kun je ons helpen of wil je solliciteren? Neem contact op met Jelle de Vlas via telefoonnummer 023-5749256 of mail naar werkenbij@hdo-groep.nl.

Solliciteer direct

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
      Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.