Ontdek wat jij
bij ons kunt doen

HDO Groep is een grote leverancier van prefab houtskeletbouw elementen, constructies en modules. We bouwen prefab en monteren op de bouwplaats.

Ons team bestaat uit ervaren ingenieurs, tekenaars, sales en ondersteunende kantoormedewerkers en natuurlijk gespecialiseerde timmerlieden, prefab assemblage- en montage medewerkers.

Vacatures

Bij HDO Groep is altijd plek voor talenten en bewezen vaklieden. Het type werk is grofweg in te delen in kantoor, fabriek en buiten. 

Operational Manager

Werkplaats Timmerman

Operator

Jelle de Vlas
HR Manager

Ik denk graag met je mee

Binnen HDO is er veel te doen. Het een past waarschijnlijk beter bij je als het andere. Samen kijken we naar de beste plek voor jou. Waar jouw kwaliteiten het beste tot z’n recht komen, en waar je voldoening uit haalt.

Ontplooien en leren

Bij HDO Groep streven we ernaar dat iedereen op de juiste plek het beste in zichzelf naar boven kan halen. Ons team bestaat uit starters en ervaren vaklieden, en we zorgen ervoor dat iedereen blijft ontwikkelen en door leert. 

Al vanaf het begin zijn wij bezig met innovatieve manieren van houtbouw. Dit heeft geresulteerd in een zeer ervaren team met op ieder gebied specialisten. Tevens is onze werkwijze gebaseerd op moderne technologie, iets wat overal terug komt in onze processen.

Fun & ontspanning

Naast mooie projecten draaien gaan we graag met elkaar opstap, doen we borrels  en andere leuke dingen.