Tijdelijke huisvesting, Woudplein

81 HDO Woonmodules

In opdracht van gemeente Haarlem ontwikkelde, produceerde en plaatste HDO Groep 81 circulaire en met zoveel mogelijk biobased materialen vervaardigde modulaire woonmodules. De modules zijn volledig prefab gebouwd in onze eigen fabriek in Beverwijk. De modules zijn compleet met badkamer en keuken geplaatst op de tijdelijke woonbestemming Woudplein naast de Ikea in Haarlem. Dankzij de aanpasbare HSB gevel- en dakelementen voldoet deze woonmodule aan het nieuwbouwbesluit.

HDO Woonmodules

Een duurzame complete en comfortabele woonmodule? De HDO Woonmodule biedt uitkomst voor iedere locatie. Deze slimme, duurzaam ontworpen woonmodule is schakel- en stapelbaar en is met modulaire keuken en badkamer van alle gemakken voorzien.

Met een aan te passen gevelpakket voldoen de modules binnen no-time aan de bouweisen en normeringen die de (tijdelijke) locatie met zich mee brengt.

Andere recente projecten

Ons 2D prefab en 3D prefab modules worden gebruikt in verschillende projecten. Van optopping van bestaande bebouwing tot nieuwbouw, en van tijdelijke woonmodules tot renovatie van verouderde gebouwen.

Tijdelijke huisvesting, Woudplein

81 HDO Woonmodules

Opdrachtgever: Gemeente Haarlem

2 luxe penthouses, Haarlem

Prefab optopping

Opdrachtgever: Private ontwikkelaar

De Burman, Amsterdam

Optopping met 15 woningen

Opdrachtgever: Intersell